JarneDirken DirkenDigital4

Onlangs is een jongeman in onze gemeente gestart met zijn eigen digitaal bedrijfje.

Omdat we jongeren graag een kans geven, laten we hem zichzelf... maar ook zijn nieuwe bedrijf aan onze lezers voorstellen.

Stel jezelf eens voor Jarne? Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Jarne Dirken, 19 jaar oud en ik woon in Weelde (Ravels). Ik ben opgegroeid in Poppel maar woon sinds mijn 14e in Weelde.

Welke opleiding heb je gevolgd, en vanwaar die interesse in de digital wereld?

De eerste jaren van mijn middelbaar volgde ik “Handel” op het Sint Claracollege te Arendonk, dit interesseerde mij niet voldoende en daarom besloot ik in het 5e middelbaar te kiezen voor de richting “IT & Netwerken”.

Deze opleiding volgde ik in het Heilig Graf Instituut te Turnhout. Ik was altijd al erg geïnteresseerd in het bouwen van computers, en dat bedoel ik heel letterlijk. Ik kocht elk onderdeel, dat een computer van binnen bezit, apart en zette zo mijn eerste PC helemaal alleen in elkaar. Ook was ik online bezig met van alles en nog wat. Al snel wist ik dat mijn passie bij IT lag maar ik wist nog niet precies op welk vakgebied. Daarom heb ik er na mijn middelbare studies voor gekozen om de studie “Application Development” te volgen aan Thomas More Geel. I

k zit nu in mijn 2e jaar en voor mij is het echt duidelijk nu. Ik wil graag programmeren bijvoorbeeld als Webdeveloper, full stack developer, iets in die trend. Ik vind dat gewoon superleuk om te doen.

Was de digitale wereld altijd al iets fascinerend waar je beroepshalve in verder wilde gaan?

Vanaf dat ik goed besefte wat er allemaal mogelijk is met de digitale wereld was ik meteen verkocht. Ik wist dat er zoveel mogelijkheden waren in de digitale wereld dat ik de volledige potentie eruit wil halen. Ik heb er al super veel tijd aan gespendeerd zodat ik van mijn passie mijn “job” kan maken. Want of we het nu willen of niet, digitaal is de toekomst. En als je daar volop gebruik van kan maken, sta je echt een stuk verder dan mensen die niet digitaliseren.

Wat kan je betekenen voor de Ravelse ondernemer die niet zo digitaal gevormd is als jijzelf?

Ik kan voor de Ravelse ondernemer veel betekenen. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal. Iedereen heeft Facebook en/of Instagram en iedereen spendeert (misschien meer als ze willen) een degelijke tijd op deze platformen. Het zou dus zonde zijn moest jouw onderneming niet optimaal gebruik maken van deze mogelijkheid.

Met een goed onderhoud sociale media-account is het halve werk nog maar gedaan. Hier sluit een goede, duidelijke en moderne website geweldig bij aan. Mensen kunnen op de website alle info vinden over jou en jouw bedrijf.

Met de combinatie van een goede website en socials die up to date zijn verhoog je de status van je bedrijf en zorg je ervoor dat je de concurrentie een stapje voor bent.

© RAWEPO

Denk je dat de Sociale Media ook een meerwaarde kunnen hebben voor de kleine ondernemer? En waar kan je daar dan bij helpen?

Jazeker! Ik denk dat het juist een startpunt moet zijn voor elke ondernemer, klein of groot. Je kunt zoveel meer mensen bereiken online, je hangt niet meer vast aan “mond op mond” reclame, maar je kunt iedereen die op facebook zit en in jou doelgroep zit bereiken.

Ik moet er geen tekening bij maken dat dit een veel efficiëntere manier is om reclame te maken en jouw bekendheid een boost te geven. Ook is het vaak goedkoper om online te adverteren omdat je meer waarde terugkrijgt voor wat je spendeert.

social mediaDD

Waar kunnen de mensen je vinden?

Mensen kunnen mij vinden op facebook “Dirken Digital” -> https://www.facebook.com/dirkendigital/

Of op mijn website -> https://www.dirkendigital.be/

social mediacostDD

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren